Het beste educatieve speelgoed
Gratis verzending vanaf €50
Unieke producten
Op werkdagen: voor 12u besteld, vandaag verzonden
company

Sinterklaas kapoentje, leg jij een paar cadeautjes in mijn schoentje? Een top 10 verlanglijstje

13 oktober 2022

Ben je nog op zoek naar leuke sinterklaas cadeaus voor jouw oogappel? Daar helpen we je graag een handje mee! Wij maakten op basis van leeftijd drie verlanglijstjes met de top 10 sint cadeautjes voor jouw baby, dreumes, peuter, kleuter of jong kind. 

1. Top 10 verlanglijstje van baby tot dreumes ( van 0 tot 2 jaar)

Bestaat er iets schattiger dan voor Sinterklaas het kleine schoentje van je kind te zetten met enkele lekkernijen en één of meerdere cadeautjes erbij? De eerste keer Sinterklaas vieren met je baby is vermoedelijk ontzettend spannend (voor jou). Hoewel je baby nog te jong is om zich zijn of haar eerste sinterklaasfeest te herinneren, is het één van de vele eerste momenten in het leven van je kind. Wij helpen je graag een handje om met deze verlanglijst, bestaande uit de 10 leukste cadeautjes voor jouw baby, er een memorabel feest van te maken. Ook voor de kleine dreumesen, die in volle ontwikkeling zijn, kozen wij het leukste ontwikkelingsspeelgoed uit!

#1 Houten stapeltoren - polar

Deze multifunctionele houten stapeltoren leert kinderen naast stapelen ook kleuren en vormen sorteren. Op elke stapelblok staat ook een cijfer en een dier waardoor kinderen zowel getallen als dieren leren (her)kennen. Schud eens de kleinste stapelblok, want deze kubus bevat zelfs een rammelaar.

#2 Olifantje speendoek - Jollein

Maak dit schattig speendoekje van Jollein met het lusje vast aan de babyspeen van je kind en vind het tutje van je kind eenvoudig terug. Dit knuffeldoekje in de vorm van een olifant bestaat uit extra zacht velvetstof dat je kind steeds comfort biedt.  

#3 Magnetische safaridieren - Smartmax

Deze kleurrijke, magnetische dieren van Smartmax kan je kind combineren en de gekste dieren mee maken. Maak een combinatie tussen een gele giraf en een blauwe olifant of het hoofd van een leeuw met het lichaam van een nijlpaard. Plezier gegarandeerd!

#4 Knisperboekje of Friemelboekje - in de tuin

Dit kleurrijk knisperboekje of friemelboekje stimuleert verscheidene zintuigen van kinderen. Je baby of dreumes leert getallen kennen en wordt geprikkeld door geluiden als je kind het boekje vastneemt. Het babyboekje bevat ook een spiegeltje, bijtspeelgoed en meer.

#5 Skip Hop - Roll around egeltje

Op een jonge leeftijd beginnen kinderen de wereld te verkennen en ontdekken met hun handen en voornamelijk hun mond. Dit bijtspeelgoed met een schattig egel design is dan ook ideaal voor je baby of dreumes. Dit kleurrijk speelgoed uit zacht materiaal dient zowel als een leuke rammelaar om mee te schudden, rollen of grijpen, alsook als een bijtring om als kind op te kauwen en te sabbelen. Daarnaast is dit speelgoed ook BPA-vrij en PVC-vrij. Dat is niet alleen veiliger voor jouw kleintje, maar ook voor het milieu.

#6 Parkspeeltje Miniland - koraalrif

Stimuleer de zintuigen van je baby of dreumes met dit parkspeeltje! Je kind zal zich met dit sensorisch speelgoed zich een hele tijd amuseren door te kijken, aan te raken, eraan te kauwen en te luisteren naar de zachte, verwijderbare rammelaar. Het is mogelijk om dit babyspeelgoed eenvoudig ergens op te hangen.

#7 Rammelaar met zuignap - uil

Deze kleurrijke rammelaar heeft een zuignap, waardoor je het speeltje kan bevestigen aan meubilair zoals zijn of haar kinderstoel met tafel. Dit speelgoed stimuleert zowel de motoriek, zintuigen als het logisch denken bij een kind en moedigt hem of haar aan om op een stoel stil te zitten.

#8 Houten schattige zeedieren - Plantoys

Deze houten dieren van Plan Toys, bestaande uit een orka, haai, walvis en dolfijn, stimuleren jonge kinderen om hun fantasie te gebruiken. Deze schattige zeediertjes zijn gemaakt uit stevig, ecologisch materiaal, namelijk: PlanWood. PlanWood is gemaakt van restjes rubberhout uit de productie van het houten speelgoed van Plan Toys. Kortom, dit is duurzaam, kwalitatief speelgoed die je niet mag missen in huis! 

#9 Muziekknuffel - singing buddy

Met deze zingende knuffel valt je baby of dreumes ogenblikkelijk in slaap. Speel met behulp van de knuffel verschillende geluiden af om de baby te helpen ontspannen. Van natuurgeluiden tot slaapliedjes, ouders kunnen het allemaal bepalen vanaf hun eigen apparaat. Of neem een kort bericht op voor je kind en kijk hoe je kind glimlacht!

#10 Houten stapeldieren

Laat je kind spelen met deze houten, pastelkleurige stapelringen, waaronder sommigen in de vorm van een dier zijn gemaakt. Op sommige stapelringen staan er getallen waardoor kinderen cijfers leren kennen. Kinderen leren met dit speelgoed sorteren, getallen kennen en stapelen.

2. Top 10 verlanglijstje van peuter tot kleuter ( van 2 – 6 jaar)

Vanaf dat je kind 2 jaar wordt, begint Sinterklaas vieren meer en meer een gezellig familiefeest te worden. Je peuter of kleuter kan vanaf nu de sinterklaaspakketjes zelfstandig openmaken en genieten van de Sint die terug in het land is. In onderstaand verlanglijstje zal de Sint alvast scoren bij je kind!

#1 Bouw regenboog  - Open ended play

Met open-ended speelgoed zoals deze houten regenboog bestaande uit 7 bogen, beleeft een kind uren speelplezier. Het eenvoudig, kleurrijk houten design stimuleert kinderen om hun fantasie te gebruiken. Bouw de leukste constructies, stapel de bogen op elkaar of draai ze om en de poppen van je kind kunnen het gebruiken als schommelstoel. Daarnaast ziet deze set er ook esthetisch aantrekkelijk uit.

#2 Knikkerbaan - Miniland

Bouw jouw eigen knikkerbaan bestaande uit hoge, kleurrijke torens en zorg ervoor dat knikkers vlot hun weg naar beneden vinden. Het bouwen van knikkerbanen is voor kinderen een leuke uitdaging. Kinderen bevorderen zowel hun ruimtelijk inzicht, fijne motoriek, logische wiskundige intelligentie als de oog-handcoördinatie.

#3 Ziekenwagen - loopwagentje

Opgelet daar komt de ziekenwagen! Je kind komt vliegensvlug op de plaats van het accident toe met dit schattig loopwagentje. Naast een ziekenwagen zijn er nog 10 andere thema's zoals een politiewagen, brandweerwagen, leeuw, panda, taxi en meer. Dit stevig wagentje bevat zelfs een opbergruimte waar je kind kleine spulletjes kan in wegsteken. 

#4 Djeco - mozaïek

Maak op basis van voorbeeldkaarten met gekleurde pinnen de leukste dieren zoals een kip, olifant of pauw. Dit mozaïek speelgoed van Djeco leert kinderen vormen, kleuren en dieren ontdekken en herkennen.

#5 Puzzelboek - bosdieren

Deze doos bevat meer dan alleen een boek, het bevat namelijk ook een puzzel. Dit speelgoed heeft als thema ‘bosdieren’. Je peuter of kleuter leert met dit pakket naast puzzelen, dieren en rijmen kennen.

#6 Robot - schroeven

Bouw met behulp van een plastic schroevendraaier en kleurrijke bouten deze coole robot samen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is dit een uitstekende oefening op de fijne motoriek en perfecte introductie van STEM of STEAM. Tijdens het spelen met deze robot komen vaardigheden zoals oog-handcoördinatie, probleemoplossend vermogen, fijne motoriek en meer aan bod.

#7 Dokterstas - rollenspel

Met deze dokterstas in huis is elke pop, knuffel of ouder als patiënt in goede handen bij jouw kind. Deze dokterset bevat alle dokterspullen dat elke dokter in wording nodig heeft om zijn of haar patiënten te helpen genezen. Met dit tijdloos rollenspel speelgoed leren kinderen hun fantasie gebruiken, hun fijne motoriek te oefenen en worden doktersbezoeken minder eng.

#8 Magnetisch - tekenbord

Met een magnetische pen, een groot patroonbord en verschillende kleurrijke metalen schijfjes maakt je peuter of kleuter opdrachtkaartjes na of gaan ze zelf creatief aan de slag. Met dit spelmateriaal bevordert je kind zijn of haar oog-handcoördinatie, pengreep alsook leert je kind kleuren en patronen herkennen. Aangezien de schijfjes magnetisch zijn, kan je het materiaal ook niet snel verliezen.

#9 Pallina - spel

Ooit al gehoord van Hape Pallina? Dit is een duurzaam ballenspel dat gemaakt is uit bamboe. Het spel is simpel: plaats de stokken doorheen de koker, leg de ballen bovenop de stokken en trek één voor één een stok uit de koker. Degene die als eerste een bal laat vallen heeft verloren. Of kies een spelvariant! 

#10 Magnatiles - house set

Met deze magnetische kleurrijke tegels bouwt je zoon of dochter allerlei kleurrijke constructies. Van simpele huizen tot kastelen, kinderen leren hun fantasie te gebruiken en breiden hun kennis van wiskunde, wetenschap en andere concepten verder uit.

3. Top 10 verlanglijstje voor jonge kinderen (vanaf 6 jaar)

Hét feest van het jaar voor kinderen is opnieuw - samen met de Sint - in aantocht. Vanaf 6 jaar begrijpen kinderen het sinterklaasfeest al beter. Jaarlijks staan ze dan ook te popelen om deel te nemen aan de vele sinterklaasactiviteiten en om op 5 december hun cadeautjes open te maken. Neem een kijkje naar onze top 10 van leerzaam sinterklaas speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar.

#1 Bouwset - ruimtevoertuig

Is je zoon of dochter gefascineerd door de ruimte? Droomt je kind ervan om astronaut te worden? Met deze bouwset gaat je kind op ruimte avontuur, leert je zoon of dochter belangrijke STEM of STEAM-vaardigheden en zijn of haar fantasie gebruiken. 

#2 Woolfy - bordspel - de 3 biggetjes

Dit spannend bordspel brengt het verhaal van ‘De drie biggetjes’ tot leven. Het doel van het spel is dat kinderen leren samenwerken om de biggetjes in veiligheid te brengen. Pas als alle biggetjes in veiligheid worden gebracht, winnen de spelers.

#3 Bouwset - Makedo

Kinderen worden met Makedo uitgedaagd om hun fantasie te gebruiken en de creatiefste constructie te bouwen uit karton. Maak gebruik van kindvriendelijk gereedschap zonder scherpe randen, grote en kleine schroeven alsook karton. Hiermee stimuleer je de creativiteit van je kind en leert je kind probleemoplossend denken.

#4 Taalspel - ABC boom - letters stapelen

Maak een boomconstructie met deze houten, kleurrijke letters. Om een letter toe te voegen aan de stapel, moet je als kind allereerst een woord zeggen die met die letter begint. Op die manier oefenen kinderen met dit speelgoed hun woordenschat en behendigheid.

#5 Werpspel - darts

Dit buitenspeelgoed is een kindveilige variant op het dartsspel. Gooi één van de drie grote opblaasbare dartpijlen naar het vloerkleed en mik naar de roos. 

#6 Edulogic- dieren - magnetisch spel

In de linkerhelft van het open vouwbaar mapje staan 10 leuke dieren en bomen afgebeeld, allen verschillend qua kleur of patroon. Op de rechterhelft bootst je kind  de scène na met de magnetische vormen. Het stimuleert het observatievermogen, de concentratie, de fijne motoriek en kleur- en patroonherkenning van je kind.

#7 hamertje tik - robot

Realiseer met je kind de mooiste robotfiguren op het kurkbordje. Als je kind graag eens met een hamer klopt, dan kan hij of zij zich hiermee volledig uitleven! Een goede oefening voor de fijne motoriek van je kleine spruit.

#8 Tekenrobot - leren programmeren

Ontdek een heel nieuwe wereld van tekenen en kleuren met jouw zoon of dochter thuis door middel van onze tekenrobot Artie! Je kind leert coderen en de robot tekent de lijnen! De tekenrobot heeft een bewegingsvrijheid van 360 graden waardoor hij zich links, rechts, voorwaarts en achterwaarts kan verplaatsen!

#9 Lichtbord - A3 formaat

Met dit lichtbord kan je kind uren speelplezier beleven, zélfs in het donker! Deze led-lichtplaten met 3 lichtinstellingen zijn gemakkelijk te combineren met allerlei sensoriche speelmaterialen

#10 Mega badmintonset

Superleuke mega badmintonset waarmee jouw kinderen zich kunnen uitleven in de tuin. Bewegen is erg belangrijk! De reuze badminton geeft de mogelijkheid aan je kind in volle ontwikkeling om zijn/haar coördinatie verder te ontplooien.

Kleur jij al mee aan onze Sinterklaas wedstrijd?

Ontdek snel hoe jij deel kan nemen aan onze Sint kleurwedstrijd én hoe je kans maakt op een voucher ter waarde van €100!

Inschrijven op de nieuwsbrief

Kinderen leren elke dag bij, wij dus ook.

Schrijf je in en krijg 5 euro korting!

🤓Het beste educatieve speelgoed
🙏Gratis verzending vanaf €50
🦄Unieke producten
📦Op werkdagen: voor 12u besteld, vandaag verzonden

Uw browser is verouderd

Om deze website optimaal te gebruiken, raden wij aan om een van de volgende browsers te gebruiken

Google Chrome
Downloaden
Safari
Downloaden
Mozilla Firefox
Downloaden
Microsoft Edge
Downloaden

Cookies

Mmmmmmm.... cookies! Altijd lekker bij het webshoppen. Stel zelf in met welke cookies je akkoord bent. Wij gebruiken voor deze website zowel onze cookies als die van derden.

Instellingen

Zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Registreren informatie over hoe je de site bezoekt.

Houden informatie bij over jouw surfgedrag om je relevante advertenties te tonen op andere sites.